SKYVEDØR OG GLASSTAK

VÅRE LEVERANDØRER AV VINTERHAGER OG HAGESTUER TILBYR OGSÅ SEPARATE SKYVEDØRER OG GLASSTAK. DISSE FÅR DU I DE ALLER FLESTE FARGER OG FASONGER TILPASSET ETTER MÅL OG KUNDENS ØNSKER.

VEDLIKEHOLDSFRIE SKYVEDØRER OG GLASSTAK – ISOLERT & UISOLERT

Fra Veranda AS har vi et bredt utvalg av av skyvedører helt i fra den enkleste uisolerte skyvedøren, Basic til den høyisolerte skyvedøren under navnet Extreme. Skyvedørene leveres i alle RAL-farger med forskjellig typer nøkkellås og glassalternativer som opal, sotet eller klart glass. Systemene fra Veranda AS er produsert i Bergen med råvarer fra Frankrike, og som kjent med Veranda AS så trenger du ikke ta hensyn til standard størrelser.

VEDLIKEHOLDSFRIE SKYVEDØRER OG GLASSTAK – UISOLERT

Beason Skyvedører som gir fleksible luftemuligheter og skjermer mot vær og vind, tilpasses etter lysåpningens mål. I skyvedørene brukes det vedlikeholdsfrie pulverlakkerte aluminiumsprofiler og herdet glass som standard. Disse systemene leveres i de aller fleste RAL-farger, med glasstyper som opal, sotet eller klart glass som alternativ. Systemene leveres også både med nøkkel-lås og sprosser alt etter ønske.