REKKVERK & TRAPPER

Vi er leverandør av innglassing, rekkverk, håndløpere, trapper og ramper i Møre og Romsdal. Vi leverer kvalitetsprodukter fra Q-railing As, Veranda AS, Anvalda og Ferrozink AS. Vi har over ti års erfaring med prosjektering og montering samt en rekke referanseprosjekt å vise til.

Ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Kontaktperson: Kristian
Telefon: 92 69 10 30
E-post: kristian@vatnesenteret.no 

LINEA REKKVERK

Som de øvrige produktene til Veranda AS, blir også de velkjente LINEA rekkverkene også produsert hos dem i Bergen, i vedlikeholdsfri aluminium. Godt å vite at du heller ikke når det gjelder rekkverk å ta hensyn til «standard moduler» fordi
Veranda AS produserer rekkverket etter dine mål slik at det passer perfekt til din terrasse.

LINEA rekkverk lagerføres i Bergen i tre farger; hvit, sort og natura og leveres skreddersydd etter dine mål. Har du tid til å vente så kan du velge mellom mer enn 200 farger. Klart glass er det mest populære, men der finnes selvsagt også mange andre glasstyper å velge mellom.

Q- railing

Q-railing sine produkter og systemer er anerkjent for sin fleksibilitet. Det modulære designet lar deg sette sammen og matche komponenter som du selv ønske, noe som gi helt unike rekkverk. Det er slik vi og Q-railing ønsker å bidra til å realisere visjonen din. Ta deg tid til å oppdage det brede utvalget vårt av sertifiserte glassrekkerk, rekkverk, håndløpere, glassadaptere og glassklemmer, samt mange andre innoative løsninger for rekkverk av topp kvalitet.

For å se nærmere på utvalget: